Op dit moment is de organisatie van het Historisch Festival Scheveningen achter de schermen druk bezig om dit gewaardeerde Scheveningse evenement in augustus 2020 weer plaats te laten vinden. Om een succesvol evenement neer te zetten is uw hulp hard nodig!

Er zijn diverse mogelijkheden voor u als ondernemer om bij te dragen aan het Historisch Festival Scheveningen. Dit kan zo simpel zijn om als kaasspecialist, de kaas op de broodjes in de lunchpakketten voor de vrijwilligers te sponsoren. Of als houthandel de materialen te sponsoren waarmee de historische taferelen opgebouwd kunnen worden. Ook kunnen de taferelen zelf gesponsord worden. Uiteraard zijn ook gelddonaties van harte welkom.

Alle sponsors zullen vermeld worden op deze website en in de festivalkrant, die in de week voorafgaande aan het festival verspreid wordt op Scheveningen en omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om sponsoruitingen naar voren te brengen op het festivalterrein door middel van een banier of spandoek.

Heeft u interesse om sponsor te worden van het Historisch Festival Scheveningen, neem dan contact op met Hélène Aarnoudse via e-mail: heleneaar@hotmail.com. Zij kan u adviseren over de diverse sponsormogelijkheden.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen als sponsor van dit unieke Scheveningse evenement!