De organisatie is in handen van een enthousiaste groep mensen die Scheveningen een warm hart toedragen.

 

Financiële Zaken – Hélène Aarnoudse
Door haar werk bij de gemeente Den Haag is Hélène veel betrokken bij evenementen en festivals. Mede-organisator van ‘Back to Scheveningen Bad’ en andere reünies op Scheveningen. Expert in netwerken en vrijwilliger bij meerdere Scheveningse organisaties. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de (financiële) zaken die achter de schermen spelen, zoals het regelen van de juiste vergunningen en het uitwerken van de begroting.

Taferelen – Regine van der Heiden
Als rasechte Rotterdammer is Regine na 21 jaar in de badplaats wonen alsnog verknocht geraakt aan Scheveningen en dit gaan zien als haar tweede thuishaven. Regine is gek op het organiseren van feesten en partijen en heeft een scherp oog voor detail. Haar creativiteit komt goed van pas bij de artistieke vormgeving van het festival.

PR & Communicatie/ Taferelen – Jill van Calsteren
Jill heeft jarenlange ervaring in de Scheveningse mediawereld. Sinds september 2017 is zij werkzaam als hoofdredacteur van het huis-aan-huisblad De Scheveninger. Als getogen Scheveningse heeft Jill een grote voorliefde voor de historische aspecten van het dorp. Voor het Historisch Festival Scheveningen verzorgt ze de publiciteit en alles wat daar mee samenhangt. Daarnaast zal zij Regine ondersteunen met het bedenken en uitwerken van de taferelen.

 

De organisatie wordt daarnaast elke editie bijgestaan door geweldige vrijwilligers die diverse taken op zich nemen. Hartelijk dank voor jullie steun en vertrouwen! Jullie zijn toppers!